Back
-13%Sold out
-13%Sold out

ROMOSS SENSE 4 Mini Power bank 10000mAh

Original price was: 29,95€.Current price is: 25,95€.

Το Sense 4 Mini Power Bank είναι εδώ! Με χωρητικότητα 10.000mAh, LED ένδειξη στάθμης μπαταρίας είναι η απόλυτη επιλογή. Για χρήστες που αναζητούν κορυφαίες επιδόσεις σε φόρτιση συσκευών από 5V. Χάρη στις 2 USB εξόδους του, το Sense 4 Mini σου επιτρέπει να φορτίζεις μέχρι και 2 συσκευές ταυτόχρονα. Μέσα στη συσκευασία διαθέτει καλώδιο φόρτισης 2-σε-1 Type-C σε Type-C/USB-A.

SKU: ROM010
Description

Description

Romoss Sense 4 Mini Powerbank 10000mAh

Αυτό το μικρό και φορητό power bank διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και δύο θύρες εισόδου και εξόδου. Η μπαταρία λιθίου-πολυμερούς του εξασφαλίζει ασφαλή χρήση. Παρέχετε μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας για τη συσκευή σας.

Φορτίστε 2 συσκευές ταυτόχρονα

Το Romoss Sense 4 Mini είναι εξοπλισμένο με 2 θύρες εξόδου και 2 θύρες εισόδου. Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να φορτιστεί μια συσκευή πριν συνδέσετε την επόμενη. Το powerbank είναι εξοπλισμένο με 2 θύρες – Micro USB και USB-C, οι οποίες, όταν χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα, επιτρέπουν τη φόρτιση με τάση έως και 5 V.

Μικρό μέγεθος, Μεγάλες επιδόσεις

Η χωρητικότητα του power bank Romoss είναι 10.000 mAh. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει ένα iPhone 8 έως και 4 φορές ή ένα Huawei P10 2 φορές με μία φόρτιση. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου-πολυμερούς υψηλής ποιότητας, η οποία μεταφράζεται επιπλέον στη μικρότερη σχεδίαση του Sense 4 Mini.

Συμπαγής σχεδιασμός

Το Sense 4 Mini έχει εργονομικό σχεδιασμό – είναι κατασκευασμένο από μια λεπτή επιφάνεια, που το καθιστά άνετο στη μεταφορά στο χέρι σας και ανθεκτικό στον ιδρώτα, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα γλιστρήσει από το χέρι σας.

Ευρεία συμβατότητα

Με αυτό το πρακτικό power bank, μπορείτε εύκολα να φορτίσετε τις πιο δημοφιλείς συσκευές. Σας επιτρέπει να τροφοδοτείτε τηλέφωνα, tablet και ασύρματα ακουστικά. Χωρητικότητα έως και 10.000 mAh σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το φορτίζετε πολύ συχνά. Το προϊόν σάς επιτρέπει να φορτίζετε τα iPhone της σειράς 8-15 και είναι επίσης συμβατό με τηλέφωνα Xiaomi και Samsung, μεταξύ άλλων.

Μια σειρά από μέτρα ασφαλείας

Μην ανησυχείτε μήπως καταστρέψετε τις συσκευές σας! Το powerbank έχει σχεδιαστεί για ασφαλή χρήση. Προστατεύει τη φορτισμένη συσκευή από υπερφόρτιση, υπερφόρτιση, υπερθέρμανση, βραχυκύκλωμα κ.λπ.

Απεικόνιση φόρτισης

Ένα άλλο πλεονέκτημα του power bank Romoss είναι μια ένδειξη υψηλής ποιότητας που θα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με το επίπεδο μπαταρίας που απομένει. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαδικασία φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.

 

 

Product Name Romoss Sense 4 Mini
Model Sense 4 Mini
Capacity 10000 mAh (37Wh, Lithium Polymer)
Input 5V – 2,1A (Micro USB/USB-C)
Output 5V – 2.1A
Dimension ~L191*W62,4*H22,8mm
Weight ~202g
Color Black
In the Box Sense 4 Mini+*1, User Manual*1, USB-A to Micro-USB Cable*1

Πληροφορίες Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μεταφορικά (μέχρι 2kg): 2,8€ για όλη την Ελλάδα
Έξοδα αντικαταβολής: 1,5€
Κύπρος: 11€ για το 1ο τεμάχιο προϊόντος +2€ για κάθε επιπλέον τεμάχιο

Για αγορές αξίας 100€ και άνω, τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής (για Ελλάδα) είναι δωρεάν.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων: 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Νησιά και επαρχία: 2-5 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Απομακρυσμένες & δυσπρόσιτες περιοχές: έως και 7 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Κύπρος: έως 10 εργάσιμες
Αυξημένοι χρόνοι παράδοσης μπορεί να ισχύσουν και λόγω ειδικών συνθηκών όπως έκτακτα καιρικά φαινόμενα, περίοδοι αιχμής κλπ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ