Θήκη GUESS Δερμάτινη Άκαμπτη με Λογότυπο Χρυσό Καφέ – iPhone 14

29,95

Premium άκαμπτη θήκη από τον διάσημο οίκο μόδας GUESS για το iPhone 14.
Σχεδιασμένη με οικολογικό δέρμα και σε καφέ χρώμα προσφέρει ένα μοναδικό στυλ στο κινητό σου!

Η κάμερα παραμένει επίσης απόλυτα ασφαλής λόγω του περιμετρικού frame από σκληρό υλικό γύρω από την κάμερα, το οποίο προεξέχει από την υπόλοιπη κατασκευή.

Το προϊόν παράγεται με την άδεια της μάρκας Guess.

SKU: GUE1919
Description

Description

Η αποκλειστική θήκη με μοναδικό σχεδιασμό δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο οίκο μόδας Guess- αποτελεί ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των σύγχρονων αξεσουάρ. Είναι μια απαραίτητη προσθήκη για όσους εκτιμούν το στυλ και το κύρος και ταυτόχρονα θέλουν να παρουσιάζονται με κομψότητα, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία για το smartphone τους.

Αυτή η κομψή θήκη όχι μόνο τονίζει την πολυπλοκότητα του χρήστη, αλλά το πιο σημαντικό διασφαλίζει την ασφάλεια της συσκευής από τυχαία ζημιά και χτυπήματα. Χάρη στις προσεκτικά προσαρμοσμένες διαστάσεις της, η θήκη μειώνει αποτελεσματικά πιθανές πτώσεις, ενώ διατηρεί πλήρη πρόσβαση σε θύρες και κουμπιά, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της θήκης βασίζεται σε ανθεκτική πολυουρεθάνη, η οποία όχι μόνο παρέχει αντοχή στην καθημερινή φθορά, αλλά διατηρεί και την αισθητική της ανέπαφη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η μοναδικότητα αυτής της συλλογής αναδεικνύεται από το απαλό οικολογικό δέρμα, προσθέτοντας κομψότητα και διακριτική γοητεία. Αυτό που το κάνει μοναδικό είναι η υψηλής ποιότητας εκτύπωση 4G που εφαρμόζεται στο οικολογικό δέρμα, που του δίνει μια κομψή εμφάνιση. Ολοκληρώνοντας αυτήν την εκλεπτυσμένη συλλογή με το λογότυπο της Guess σε ένα χαρακτηριστικό τριγωνικό σχήμα με κρύσταλλα, που ξεχωρίζει από ολόκληρο το σχέδιο και τονίζει τον αποκλειστικό χαρακτήρα του.

Το προϊόν παράγεται με την άδεια της μάρκας Guess.

Πληροφορίες Αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Μεταφορικά (μέχρι 2kg): 2,8€ για όλη την Ελλάδα
Έξοδα αντικαταβολής: 1,5€
Κύπρος: 11€ για το 1ο τεμάχιο προϊόντος +2€ για κάθε επιπλέον τεμάχιο

Για αγορές αξίας 100€ και άνω, τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής (για Ελλάδα) είναι δωρεάν.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εντός Αττικής και μεγάλων αστικών κέντρων: 1-3 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Νησιά και επαρχία: 2-5 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Απομακρυσμένες & δυσπρόσιτες περιοχές: έως και 7 εργάσιμες από την ημέρα αποστολής
Κύπρος: έως 10 εργάσιμες
Αυξημένοι χρόνοι παράδοσης μπορεί να ισχύσουν και λόγω ειδικών συνθηκών όπως έκτακτα καιρικά φαινόμενα, περίοδοι αιχμής κλπ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ